Werkwijze

  • #
  • #
  • #

Zorgsam vakanties is er voor iedereen die door zijn of haar behoefte aan zorg, niet zomaar op vakantie kan. Te denken valt aan mensen met thuiszorg, mensen met een chronische ziekte, mensen met een handicap, maar ook hun familie en vrienden. Wanneer u recht heeft op thuiszorg via een CIZ indicatie, neemt u uw thuiszorg mee op vakantie.

Dit betekent het volgende:

- Wij vragen aan u de naam en uw relatienummer bij uw huidige thuiszorgorganisatie.
- Wij zorgen dat deze thuiszorgorganisatie op de hoogte is dat u op vakantie gaat, zodat uw verpleegkundige of verzorgende in de vakantieperiode niet naar uw huis komt.
- Wij zorgen dat een thuiszorgorganisatie in de buurt van het vakantieadres op de hoogte is en regelt dat een verpleegkundige of verzorgende ingepland wordt om u de zorg te verlenen.
- U kunt gebruik maken van onze services wanneer u Zorg in Natura heeft, of met een persoonsgebonden budget of particulier wilt betalen.
- U kunt een tijdstip aangegeven wanneer u de zorg wilt ontvangen op het vakantieadres. Het is natuurlijk uw vakantie, dus als u lekker wilt uitslapen, komt de verzorgster of verpleegkundige wat later.(afhankelijk van hun schema, zullen ze zo veel mogelijk rekening houden met uw wensen. Echter tijden kunnen fluctueren.

Hulpmiddelen
Maakt u gebruik van hulpmiddelen thuis via de uitleen? Dan heeft u mogelijk recht op deze hulpmiddelen op het vakantieadres. Afhankelijk van uw verzekering. U kunt ze altijd huren, dit regelen wij voor u.

Vervoer
Wij werken samen met een aantal gekwalificeerde vervoersmaatschappijen in Nederland.  In uw boeking, bij opmerkingen, kunt u aangeven of u vervoer nodig heeft.

Mogelijkheden tot bemiddeling:
1. U boekt alleen een zorghotel, verzorgende accommodatie, zorgeloos hotel, bungalowpark of camping en geeft hierbij aan of u een gewone, gelijkvloerse of mindervalide accommodatie wilt boeken.
2. U boekt uw accommodatie als optie 1 en geeft daarbij aan dat u thuiszorg nodig heeft.
3. U boekt uw accommodatie als optie 1 en geeft daarbij aan dat u hulpmiddelen nodig heeft.
4. U boekt uw accommodatie als optie 1 en geeft daarbij aan dat u thuiszorg en hulpmiddelen nodig heeft.
5. Ook is het mogelijk als u zelf al uw accommodatie heeft geboekt of bij familie/ vrienden elders in het land verblijft dat wij de thuiszorg en hulpmiddelen op locatie regelen.

Prijzen:
De prijzen voor de accommodaties zijn op aanvraag. De prijzen die berekend worden door de accommodaties en die via ons geboekt worden, zijn de reguliere prijzen of aanbiedingen. Verder berekenen wij de volgende kosten:
- eenmalig €25,00 boekingskosten bij 1 overnachting
- eenmalig €25,00 boekingskosten bij twee of meer overnachtingen
- vanaf € 50,00 bemiddelingskosten voor het regelen van de thuiszorg
- vanaf & euro; 25,00 bemiddelingskosten voor het regelen van de hulpmiddelen
- vanaf € 60,00 bemiddelingskosten voor het regelen van thuiszorg/ hulpmiddelen wanneer wij geen accommodatie boeken.

Klik hier om de folder te downloaden.

weekendje weg bij hotel Merlinde

Familie Drenth Lees meer