ECR Groot Stokkert

Ontspannen vakantie vieren in vier-sterren zorg- en herstelhotel
ECR Groot Stokkert is een volledig aangepast vier-sterren zorg- en herstelhotel en vakantiecentrum met kuurfaciliteiten.
U vindt het resort in de rustgevende bossen en heidevelden van de Hoge Veluwe, in Wapenveld. Op ECR Groot Stokkert kan iedereen terecht voor een verzorgde (korte) vakantie. Het professionele hotelpersoneel én het toegewijde zorgteam staan garant voor uitstekende zorg en begeleiding tijdens uw verblijf.
De stichting RAZ is verantwoordelijk voor alle services en zorgdiensten op ECR Groot Stokkert.

Geschikt voor

Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Fitness, Huisdieren, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Sauna, Zwembad

Faciliteiten
ECR Groot Stokkert heeft een gevarieerd aanbod luxe voorzieningen voor mensen met en zonder lichamelijk beperking. Er zijn veel ontspanningsmogelijkheden, voor jong en oud, binnen en buiten. U hoeft zich tijdens uw verblijf geen seconde te vervelen.
Binnenfaciliteiten:
* gezellig Grand Café * restaurant * biljartruimte * bibliotheek * oefen- en fitnessruimte * volledig aangepast en verwarmd zwembad*
* wellnesscentrum * recreatieruimte

Buitenfaciliteiten:
* tennisbaan * midgetgolf * jeu de boulesbaan * kinderboerderij * fietsverhuur * rolstoeltoegankelijke wandelpaden *
Kuren
ECR Groot Stokkert biedt ook kuurprogramma’s die afgestemd zijn op uw zorgvraag. Er is een basisprogramma met onder meer Thalassotherapie, hydrotherapie, fysiotherapie, infraroodsauna, massages, baden en pakkingen. Dit kuurprogramma kan met andere behandelingen worden aangevuld.
Een kuurreis bij ECR Groot Stokkert op verwijzing van de reumatoloog, komt bij diverse zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking.

Omgeving van ECR Groot Stokkert

Bossen en heide, flora en fauna: de Hoge Veluwe is één van de best bewaarde natuurgebieden in Nederland. Hier kunt u nog oog in oog met een edelhert of wild zwijn komen te staan. Maar ook nachtzwaluwen, ringslangen en boommarters komen veelvuldig voor. En natuurlijk treft u op de Veluwe talrijke inheemse bloemen en planten aan. ECR ‘Groot Stokkert organiseert het hele jaar door talrijke natuurexcursies in de omgeving.

Kamers

4-pers. bungalow
ECR Groot Stokkert Resort ligt op loopafstand van het hotel. Hier vindt u luxe 4- en 6-persoonsbungalows en de 2-persoonsappartementen. De gezellige en praktisch ingerichte vakantieverblijven hebben een open keuken en zijn van alle gemakken voorzien. Het aanrecht is bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar en de slaapkamers hebben elektrisch verstelbare bedden. Televisie, telefoon en verwarming zijn standaard aanwezig en uw terras is voorzien van tuinmeubilair.

App. Arps Hofje logies

Appartement Logies

2 pers. hotelkamer Volpension
zie 1 pers. hotelkamer volpension

6-pers. bungalow
zie 4-pers. bungalow

1 pers. hotelkamer Volpension
ECR Groot Stokkert Hotel heeft aangepaste één- en tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook vindt u op elke kamer een hoog-laagbed, een zitje, een kluisje, telefoon en televisie. Verder kunt u gebruik maken van uw eigen terras met tuinmeubilair en zijn alle kamers aangesloten op het oproepsysteem.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 4 =