Bungalowpark Den en Duin

Den en Duin is een kleinschalig park in de bossen van Norg, gelegen in de kop van Drenthe. Bij ons verblijft u, in het goede gezelschap van eekhoorntjes en reeën, letterlijk midden in de natuur. U hoort de vogels en ruikt het bos. Wat ons zo bijzonder maakt?
Door de kleinschaligheid is het park een oase van rust en aandacht voor u en uw wensen staat voorop. Naar reserveringsnummers vragen we niet, uw naam is voor ons belangrijker. We vinden dat iedereen zorgeloos op vakantie moet kunnen. Daarom staan op het park een drietal ‘speciale bungalows’. Deze huizen hebben diverse aanpassingen en zijn daardoor ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Drenthe

Voorzieningen

Huisdieren, Rolstoelaanpassingen, Sauna, Zwembad

Rust, ruimte, afwisselende natuur en meer
Komt u naar Drenthe voor rust en ruimte dan bent u op Den en Duin aan het goede adres; het terrein, acht hectare groot, biedt ruimte aan slechts 25 bungalows, een speelveld en een waterspeelplaats. Het park ligt op slechts 1 kilometer van het pittoreske Norg met al haar voorzieningen (winkels, horeca enz). Verder willen we kwijt dat Drenthe meer biedt dan rust en ruimte, daarover meer onder ‘informatie over de omgeving’.

Charme van eenvoud
Het heuvelachtige terrein is voor kinderen meer dan genoeg om zich te vermaken. Ze spelen ongestoord (op ons autovrije terrein) in het bos met alles wat de natuur en hun fantasie hen biedt. Ook kunnen ze zich vermaken op een van de twee speelvelden. De ene met speeltoestellen en een sportveldje. De andere met water en zand. Dit is ook een prachtige open plek met zonnige zitplaatsen. Neem een kop koffie en krantje mee en u geniet van bijna niets. Of u kunt genieten van de activiteiten die we met regelmaat organiseren, zoals broodjes bakken op een vuurtje, een rondleiding met gids door de natuur, een lezing door de historische vereniging…

Omgeving van Bungalowpark Den en Duin

Bungalowpark Den en Duin ligt aan de rand van het pittoreske dorp Norg en te midden van prachtige natuurgebieden. Bos, heidevelden en veengebieden liggen op een steenworp afstand. Fiets- en wandelliefhebbers zullen hun hart hier ophalen. Dus komt u naar Drenthe om te ‘Drentenieren’, te genieten van rust en ruimte? Daar is Den en Duin een prima plek voor. U ervaart bij ons absolute rust, u beleeft de natuur in al haar facetten. Alle seizoenen is het mooi.

We hebben bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes voor u klaarliggen. Een deel van de wandelroutes gaat alleen over verharde paden zodat ook mensen met rolstoel, rollator of kinderwagen probleemloos mee kunnen. Ook is in de buurt een mooie route van Staatsbosbeheer, speciaal geschikt voor mensen op wielen.

Maar… Drenthe is meer dan dat! In de directe omgeving is van alles te doen. Regelmatig worden evenementen georganiseerd op of om Den en Duin. Bent u nieuwsgierig geworden, bekijk dan de agenda’s op onze website.

Cultuurliefhebbers zullen zich niet vervelen. Norg ligt vlak bij het bijzondere gevangenisdorp Veenhuizen en in de direct omgeving vindt u een scala aan musea en galerieën. En niet te vergeten, u bent met de auto in een half uur in de steden Groningen, Assen of Drachten. Deze zijn, net als diverse attractieparken een bezoek zeker waard.

Tot slot willen we u wijzen op het Molenduinbad in Norg, een overdekt zwembad op steenworp afstand van het park. Dit zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking en voor gasten van Den en Duin met korting!

Kamers

Molenhoek
Grenzend aan bungalowpark Den en Duin, op maar liefst 2000 m2 eigen bosgrond, staat bungalow ‘de Molenhoek’. Dit is een zeer ruime bungalow (voor max. 6 personen), met een groot terras aan de voor- en achterzijde, hier is het echt genieten van de stilte en de vogelconcerten in uw achtertuin.

Aanpassingen en voorzieningen;
- open keuken (met magnetron, oven, koelkast met vriesvak)
- eethoek met muziekinstallatie
- ruime woonkamer met zithoek en tv (digitenne)
- drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (waarvan één hoog laag
bed, de overige zijn boxspringbedden)
- een toilet
- een badkamer met douche en toilet
- de badkamer heeft beugels bij toilet en een douchestoel
- terrasset op het achterterras
- carport en een berging

Heidehoek
De Heidehoek is een ruime vrijstaande bungalow voor tien personen met een groot terras op het zuiden. De Heidehoek ligt beschut, waardoor u veel privacy heeft. Ook ligt de Heidehoek naast een zonnig open veld, met waterspeelplaats. Ideaal voor de (klein)kinderen. De bungalow ligt vlak bij de Centrale parkeerplaats en is bereikbaar met de auto.

In de bungalow op de begane grond;
- Zithoek met tv
- Open keuken met magnetron, oven, koffiezetter (filter) en waterkoker
- Twee slaapkamers met twee 1p bedden
- Ruime badkamer met toilet

In de bungalow op de verdieping;
- Drie slaapkamers met twee 1p bedden
- Een badkamer met bad en douche
- Een toilet

Aanpassingen in de bungalow
- Brede deuren en drempelvrij (begane grond)
- Terrasdeuren met oprijdplank
- Ruime badkamer (begane grond) waar gebruik van rolstoel en rollator
mogelijk is
- Twee slaapkamers op de begane grond met twee 1p bedden
(waarvan één hoog-laagbed)
- Douche met opklapbaar douchestoeltje en toilet met beugels

Toekomst
De Toekomst is een 12persoons vrijstaande bungalow met een ruime woon/eetkamer en een open keuken voorzien van magnetron, oven en afwasmachine. Er zijn vijf slaapkamers (waarvan twee beneden en drie boven) en twee badkamers.
In de bungalow op de begane grond;
- Zithoek met tv
– Open keuken met o.a. magnetron, oven, koffiezetter (filter) en
waterkoker
- Twee slaapkamers met twee 1p bedden
- Ruime badkamer met douche en toilet

In de bungalow op de verdieping;
- Drie slaapkamers waarvan twee met een 1p bed en een stapelbed en één met twee 1p bedden
- Een badkamer met douche
- Een toilet

Aanpassingen in de bungalow
– Brede deuren en drempelvrij (begane grond)
- Deels onderrijdbare keuken
- Ruime badkamer (begane grond) waar gebruik van rolstoel, rollator,
douchebrancard en/of tillift mogelijk is
– Twee slaapkamers op de begane grond met twee 1p bedden (alle vier
hoog-laagbedden)
- Douche met opklapbaar douchestoeltje
- Toilet met beugels
- Eigen parkeerplaats voor 3 auto’s

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

7 + 9 =